Ouders aan het woord

Sfeerimpressie5

Wat ouders en kinderen zeggen

Wat maakt De Toonladder nu zo uniek volgens de ouders van leerlingen? Dat lees je hier.

Ik ervaar De Toonladder als een fijne school waar ieder kind gezien, gehoord en als individu behandeld wordt. Er worden leuke activiteiten aangeboden en de sfeer in de school is ontzettend fijn. Er staat een sterk team, met veel inlevingsvermogen en een hart voor de kinderen. Mijn zoontje had een moeilijke start op school. Door het geduld, meedenken en het inlevingsvermogen van de juffen heeft het Lucas, maar ook mij als moeder enorm geholpen om ons hierdoor heen te slepen. Ik breng Lucas nu elke dag met heel veel zin naar school toe. Enorm dankbaar hiervoor!

Marjolein, moeder van Lucas groep 3 en Jesse groep 1

Mijn ervaringen tijdens het eerste jaar van mijn zoon op de Toonladder zijn heel positief. De school heeft een duidelijk rooster en goede communicatie via email, app en nieuwsbrief. Leraren en schoolhoofd zijn ook in de wandelgangen toegankelijk. Als vader voel ik hun betrokkenheid bij de ontwikkeling van mijn kind. De school heeft een open sfeer en omarmt diversiteit. Ouders worden op een heel natuurlijke manier betrokken, bijvoorbeeld tijdens evenementen die voor de kinderen worden georganiseerd rondom de feestdagen.

Michiel, vader van Luka groep 2

Onze ervaring met de Toonladder Zuilenstein is heel prettig. Onze kinderen gaan elke dag met plezier naar school. Ze voelen zich er veilig en krijgen alle nodige aandacht. Wij als ouders worden veel betrokken bij school, de lijntjes zijn kort en er is makkelijk contact met leerkrachten. Last but not least, er is begrip en ruimte om bepaalde punten te bespreken in relatie tot onze religie. Dus net een toontje hoger!

Fadua en Rachid, ouders van Juwairiya groep 5 en Jumana groep 3:

Vanaf dag één hebben onze kinderen en wij als ouders ons op de Toonladder welkom gevoeld. De leraren en directie zijn makkelijk benaderbaar, zorgen voor een goede sfeer, zijn prettig in contact en eerlijk over de ontwikkeling en het gedrag van je kind. Onze kinderen gaan met plezier naar school en ontwikkelen zich met een goede manier van leren. Hierdoor kunnen wij onze kinderen iedere dag met een gerust hart achterlaten. Ze zullen hier zeker tot en met groep 8 blijven!

Rembrandt, vader van Ken groep 6 en Amber groep 3:

De school voelt persoonlijk, niet te groot en de directeur kent alle kinderen bij naam. Er is ruimte voor projecten en creativiteit. Loopt een kind vast, dan wordt er meegedacht en naar mogelijkheden gekeken. Mijn kinderen kunnen zichzelf zijn op de Toonladder.

Loes, moeder van Lucas groep 7 en Luna groep 6:

As foreign parents, we were thrilled to find a welcoming and supportive community at Toonladder. The school's staff and teachers went out of their way to help us navigate the educational system and feel at home in our new community. With a focus on inclusivity and diversity, Toonladder provides a nurturing environment for all students. With a welcoming community and a commitment to excellence, Toonladder is an excellent choice for families seeking a top-notch education for their children.

Asli en Korhan, ouders van Meric groep 5 en Yalin groep 3:

It was a fabulous and pleasant experience putting my son into Toonladder. Teachers are very experienced, kind and knowledgeable in mentoring the kids. Their prompt self-initiated responsibilities in taking care of students requirements, futuristic visions are remarkable. Admission process to the school and taal schools are taken care with utmost care and priority. Students are given extra classes whenever needed. As a guardian of my kid, I am extremely satisfied with the school and teachers.

Nasim, vader van Nivaan groep 7:

Missie en visie

Als openbare school zijn wij gericht op de samenleving als geheel.

Het team

Op De Toonladder werken wij met een enthousiast en bevlogen team aan goed onderwijs en een veilige omgeving voor onze leerlingen.

Ervaringen

Wat maakt De Toonladder nu zo uniek volgens de ouders van leerlingen?